Érettségi, érettségi tételek, felvételi

Minden, ami érettségi, felvételi, továbbtanulás! Könyvek, feladatgyűjtemények, segédanyagok. Tovább érdekességek és friss információk: http://www.felvesznek.hu

Friss topikok

  • Jánoska12: Én nem akarok kötekedni, de sokkal olcsóbban megtaláltam egy felsőoktatási tájékoztató könyvet egy... (2011.01.17. 15:34) Felsőoktatási Felvételi Tájékoztató – 2011
  • MRO HISTORIA Könyvkiadó: Az érdeklődésre való tekintettel az akciót meghosszabbítottuk április 30-ig. Ne maradj le! Gyere é... (2010.04.20. 08:48) Akció 2010. április 19-ig
  • Bódi Arnold: MRO Historia középiskolai matematikai felvételi feladatsorok megoldása (2008.11.12. 21:27) Középiskolai felvételi eljárás
  • Dr. Szabó: Jó napot kívánok! Megrendelhetőek a kiadványok interneten is? Dr. Szabó (2008.07.14. 09:45) Jogi könyvek akciója!
  • Titi: Szia! Árcsökkentés? Mindennek csökken az ára ami nem élelmiszer vagy olajszármazék! A kerslet az ... (2008.06.05. 18:47) VÉGKIÁRUSÍTÁS

2007.12.03. 16:32 MRO Historia

Pályázati felhívás középiskolásoknak

A Miskolci Egyetem Tanárképző Intézetének Fegyelmezéstörténeti Műhelye pályázatot ír ki 11-14. osztályos középiskolások számára "Diákcsínyek, iskolai fegyelmezés - egykor és most" címmel.

Olyan minimum 3 oldalas esszéket várunk, amelyekben szüleitek, nagyszüleitek élményeit gyűjtitek össze. Hogy viselkedtek az iskolában? Milyen vétséget, diákcsínyeket követtek el? Milyen nagyobb botrányra emlékeznek? Mi az, amit sosem mertek volna megtenni? Hogyan büntették őket a tanárok? Melyek voltak a legeredményesebb iskolai fegyelmezési módszerek? Szerintetek mi változott és mi nem változott az iskolai fegyelmezésben?

Beszélgessetek a téli szünetben családtagjaitokkal! Gyűjtsétek össze az élményeiket és vessétek össze sajátjaitokkal! Illusztráljátok konkrét példákkal, megtörtént esetekkel írásotokat!

A legjobb esszék szerzőit értékes jutalomban részesítjük, amit a 2008. február 1-jén Miskolcon megrendezésre kerülő I. Taní-tani Konferencián ünnepélyes keretek között nyújtunk át. A legjobban sikerült szövegekből, szövegrészekből összeállítást készítünk, amelyet internetes honlapunkon és a Taní-tani című pedagógiai lapban közlünk - a szerző nevének feltüntetésével, de a szövegben szereplők nevének megváltoztatásával. A legtehetségesebb pályázóknak lehetőséget biztosítunk arra, hogy a Miskolci Egyetem Tanárképző Intézete oktatóinak vezetésével bekapcsolódjanak a Fegyelemzéstörténeti Műhely kutatásaiba.

A pályamű leadási határideje: 2008. január 15.

Postázási cím: Miskolci Egyetem BTK Tanárképző Intézet. 3515 Miskolc-Egyetemváros. A borítékra írjátok rá: "Diákcsínyek, iskolai fegyelmezés - egykor és most". (Kézzel írott szöveget is elfogadunk.)

A pályamű mellett, kérjük, add meg adataidat, hogy értesíthessünk: név, lakcím, telefonszám, e-mail (ha van), iskola és osztály neve.

További információk: nevelesi@gmail.com; 06-46-565-228

Internetes fórumunk: http//.paideia.freeforums.org

Forrás: http://www.uni-miskolc.hu/~btntud/palyazat.html

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mrohistoria.blog.hu/api/trackback/id/tr76250934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása