Érettségi, érettségi tételek, felvételi

Minden, ami érettségi, felvételi, továbbtanulás! Könyvek, feladatgyűjtemények, segédanyagok. Tovább érdekességek és friss információk: http://www.felvesznek.hu

Friss topikok

  • Jánoska12: Én nem akarok kötekedni, de sokkal olcsóbban megtaláltam egy felsőoktatási tájékoztató könyvet egy... (2011.01.17. 15:34) Felsőoktatási Felvételi Tájékoztató – 2011
  • MRO HISTORIA Könyvkiadó: Az érdeklődésre való tekintettel az akciót meghosszabbítottuk április 30-ig. Ne maradj le! Gyere é... (2010.04.20. 08:48) Akció 2010. április 19-ig
  • Bódi Arnold: MRO Historia középiskolai matematikai felvételi feladatsorok megoldása (2008.11.12. 21:27) Középiskolai felvételi eljárás
  • Dr. Szabó: Jó napot kívánok! Megrendelhetőek a kiadványok interneten is? Dr. Szabó (2008.07.14. 09:45) Jogi könyvek akciója!
  • Titi: Szia! Árcsökkentés? Mindennek csökken az ára ami nem élelmiszer vagy olajszármazék! A kerslet az ... (2008.06.05. 18:47) VÉGKIÁRUSÍTÁS

2007.11.21. 14:48 MRO Historia

KEDVENCEIM - EXTRA KIADÁS

Legutóbbi összeállításom óta annyi jó, új könyv jelent meg, hogy alig tudom kiválogatni belőlük az aktuális kedvenceimet!
Most is gyűjtöttem egy csokorral, de hamarosan jelentkezem újabb kiadványokkal!


A NŐ

Szerző: Csernus Imre

Ár: 3490.-

Ez a könyv, ha minden összeáll, a NŐ-ről fog szólni, ami a férfiak imádatának a tárgya, az örök és megfoghatatlan csoda, amit már sokan leírtak és megfogalmaztak. Én meg arra vagyok kíváncsi, hogy hogyan lesz valakiből jó Nő! Nehéz téma, de ahogy megfigyeltem, ez mindkét nemet egyformán izgatja.”

Kell ennél több ajánló? Mind jó Nők akarunk lenni és mind jó Nőket akarunk magunk mellé. aki mégsem, akkor pedig pont azért olvassa el!


AL PACINO - ÉLETEM

Szerző: Lawrence Grobel

Ár: 2580.-

Al Pacino több mint huszonöt éve folytat mély és őszinte beszélgetéseket barátjával, az ismert újságíróval és bestseller-szerzővel, Lawrence Grobellel. Most első alkalommal jelenik meg a színész és az író között lezajlott beszélgetések, amelyek beavatják az olvasót korunk egyik legnépszerűbb és legzárkózottabb színészének életébe.


 


 


SZÍVDESSZERT

Szerző: Varró Dániel

Ár: 2490.-

Varró Dániel új verseskötete a szerelem külső és belső helyszíneit veszi számba, mint egy kis szerelmi enciklopédia. A kapualjakat és mozikat, strandokat és libegőket, reggeleket és estéket, féltékenységet, boldogságot. A költőtől megszokott könnyed, játékos hangba ezúttal egy kis keserűség is keveredik. Rímjátékokban azonban most sincs hiány, és a témát változatos költői formákban járja körül a kötet, az elégiától a makámáig, a szonettkoszorútól az SMS-versig.

Varró Dani tehát ismét brillírozott! Végre! Újra!

Felnőtt olvasóknak is jó szívvel ajánlom korábbi kötetét, mely szintén kapható nálunk: Túl a Maszat-hegyen.Kísérjük el Muhi andrist a Pacák birodalmába, mosolyogjunk együtt vele!


SZERESS EGÉSZEN MELLÉKESEN ÉS SZELÍDEN”

Szerző: Márai Sándor

Ár: 4990.-

Regényeiből, aforizmáiból azokat a gondolatokat tartalmazza a könyv, amelyek szeretetről, szerelemről, barátságról és az élet szépségének megtalálásáról elmélkednek. Ha naponta csak egyetlen eszmefuttatását is elolvassuk, már mélyebb gondolatisággal éljük meg az életünket, eltűnődünk saját és mások érzelmi állapotán – és talán megértőbbek leszünk a világgal.


Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mrohistoria.blog.hu/api/trackback/id/tr41237011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása