Érettségi, érettségi tételek, felvételi

Minden, ami érettségi, felvételi, továbbtanulás! Könyvek, feladatgyűjtemények, segédanyagok. Tovább érdekességek és friss információk: http://www.felvesznek.hu

Friss topikok

  • Jánoska12: Én nem akarok kötekedni, de sokkal olcsóbban megtaláltam egy felsőoktatási tájékoztató könyvet egy... (2011.01.17. 15:34) Felsőoktatási Felvételi Tájékoztató – 2011
  • MRO HISTORIA Könyvkiadó: Az érdeklődésre való tekintettel az akciót meghosszabbítottuk április 30-ig. Ne maradj le! Gyere é... (2010.04.20. 08:48) Akció 2010. április 19-ig
  • Bódi Arnold: MRO Historia középiskolai matematikai felvételi feladatsorok megoldása (2008.11.12. 21:27) Középiskolai felvételi eljárás
  • Dr. Szabó: Jó napot kívánok! Megrendelhetőek a kiadványok interneten is? Dr. Szabó (2008.07.14. 09:45) Jogi könyvek akciója!
  • Titi: Szia! Árcsökkentés? Mindennek csökken az ára ami nem élelmiszer vagy olajszármazék! A kerslet az ... (2008.06.05. 18:47) VÉGKIÁRUSÍTÁS

2007.12.04. 11:20 MRO Historia

KARÁCSONYI KÖNYVAJÁNLÓ

Közeleg a karácsony...hadd segítsünk egy kicsit válogatásunkkal az ajándékok kiválasztásában. Rövid kínálatunk csak kóstoló, ha ellátogatnak könyvesboltunkba (1073 Bp, Klauzál u. 1.), széles választékkal várjuk Önöket, legyen szó művészeti albumról vagy szépirodalmi újdonságokról.


Muzsika-móka- Spongyabob Kockanadrág

Azt a kacskagylóját! Plankton elcsente Spongyabob kedves dobját! Talán, ha Szandi beveti magát, vissza tudják szerezni a hangszert. Énekelj és zenélj te is Spongyabobbal, amíg végigkíséred a vidám tengeri szivacs legújabb kaladját.

Kiadó: Egmont Kiadó Ára: 4199 Ft



Richard Scarry: Karácsonyi kavarodás Tesz-vesz városban

Tesz-vesz városban mindenki izgatottan készül a karácsonyra, már csak két napot kell aludni… Ólasi Úr mindenáron segíteni akar, s ebből bizony lesz nagy kavarodás.

Kiadó: Lilliput Kiadó Ára: 1890 Ft



Malcolm Day: A klasszikus mitológia 100 alakja

Ez az érdekfeszítő könyv szórakoztatóan és érzékletesen sorakoztatja fel a görög-római mitológia 100 legfontosabb szereplőjét- az ősi istenektől kezdve az Olümposz istenein át Hadész árnyalakjaiig. Ezek a történetek, amelyek olyan egyetemes témákról szólnak, mint a szerelem, a féltékenység, a düh, az ambíció, a csalás és a szépség, ma éppoly időszerűek, mint egykor az ókorban.

Kiadó: Gabo Kiadó Ára: 2990 Ft



Constanza Poli: Toszkána (A Világ legszebb helyei )

Valamennyi olasz tartomány közül Toszkána az, amellyel világszerte magát Itáliát azonosítják, amelyet költők és művészek emeltek a dicsőség legmagasabb csúcsaira, ahol az olasz nyelv bölcsője ringott.

Kiadó: Gabo Kiadó Ára: 4990 Ft



Az év természetfotói – Magyarország 2007

A Magyar Természetfotósok Szövetsége évről évre pályázaton kutatja fel az év legjobb magyar természetfotósát. Ez az album az ez évi termés legjavát, a díjnyertes fotókat mutatja be. A tizenkét kategóriában díjazott több mint száz kép méltó a pályázat évtizedes rangjához.

Kiadó: Alexandra Kiadó Ára: 4999 Ft



Joanna Simon: A borokról

Joanna Simon, a többszörösen kitüntetett borszakíró biztos kézzel kalauzolja az olvasót a bortípusok, szőlőfajták és a borvidékek zavarba ejtő, ám csábító sokasága között, továbbá újszerűen gyakorlatias tanácsokkal a borvásárlás, -kóstolás, -szervírozás és -tárolás terén.
Sokan szeretnénk többféle borral megismerkedni, de talán tartunk attól, hogy egy-egy rossz választás bizony sokba kerülhet.
A több mint 90 szőlőfajtát bemutató könyv részletesen ismerteti a cabernet sauvignon, a riesling és más meghatározó fajták jellegzetes illat- és íz jegyeit, alaposan átgondolt étel-bor párosításokat javasol, sorra veszi a világ főbb borvidékeit, sőt konkrét termelőket is ajánl.
JOANNA SIMON a The Sunday Times kitüntetett bortudósítója. A Style mellékletben megjelenő rovatát hétről hétre alig várják azok, akik már értenek kicsit a borhoz, de szeretnének többet tudni a témáról.

Kiadó: Gabo Kiadó Ára: 5990 Ft

1 komment

Címkék: könyv karácsony könyvajánló könyvesbolt


A bejegyzés trackback címe:

https://mrohistoria.blog.hu/api/trackback/id/tr3251900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

El Lobo - A farkas · http://joljarok.hu/blog 2008.01.18. 09:58:11

Gondolom, a borokról szóló könyvből több fogyott, mint a természetfotókat bemutatóból, a klasszikus mitológiáról már nem is beszélve. Vagy tévedek?
süti beállítások módosítása